Kuvahaasteen aiheena koko, ja sehän sattuikin sopivasti, sillä tässä viime aikoina olen omilta kavereiltani kuullut useammankin kerran kommentteja siitä, kuinka Vieno on lihonut. Siis eihän tuo toki mikään lihava ole vieläkään, mutta ennen oli oikeastaan vähän turhankin hoikka tyttö. Keväällä eläinlääkäri luuli alle vuotiaaksi, mutta kun Vieno täytti kesäkuussa kaksi vuotta, päätti hän että nyt hänestä tulee Aikuinen Nainen. Vaikkei painoa oikeasti paljon lisää tullutkaan, on se selvästi muuttunut aikuisemman näköiseksi.

Kuvahaasteeseen osallistutaan kuitenkin vanhalla kuvalla, joka IRC-galleriassa aikoinaan kirvoitti seuraavanlaisen kommentin: "joko sulla on pieni kissa tai sitten iso kasvi"..

785599.jpg

Kasvi oli tuolloin ihan normikokoa, mutta kasvaessaan sai isomman ruukun ja Millan myötä lähtöpassit käytävän puolelle. Milla kun heivasi mullat pois ruukusta joka ikinen päivä, ja söi myös kasvin lehtiä.

Ehkä Vienon yllättävään kasvuun vaikuttivat myös väliaikaisesti meillä pyörineet pennut (nyt saaneet jo kumpikin ihan omat kodit), niidenhän rinnalla kuka tahansa aikuinen kissa näyttää isolta. Laitetaan tähän nyt vielä kuva Vienosta ja toisesta pennusta, kyllä kokoeroa on!

785602.jpg