... nimittäin Kisu sai kodin! Kyllä vain, se on aivan totta, lähes vuoden oltuaan meillä kotihoidossa Kisu viimein löysi oman kodin, 19-vuotiaan kissarouvan kaverina.

Uskoisin, että Kisu viihtyy uudessa kodissa oikein hyvin. Annoin mukaan Kisun lempilelun ja oman vanhan villapaitani, ja sen tuttujen hajujen turvin Kisu on totutellut uuteen kotiin, ja kaikki on kuulemma mennyt oikein hyvin. Täällä meillä huomaa kyllä, että väki on vähentynyt. Kisu oli niin suuri persoona, että jätti ison aukon tänne, ja välillä on Kisua kova ikävä. Mutta tiedän, etten olisi sitä voinut lopullisesti pitää, joten hyvä näin. Vieno, Milla ja Anton eivät ole olleet moksiskaan siitä, että yksi on poissa. Eivät ole missään vaiheessa yrittäneet etsiä Kisua.

Anton on edelleen täällä, siitäkin tehtiin kuukausi sitten varaus, mutta viime hetkellä uusi perhe päättikin, etteivät ainakaan vielä haluakaan toista kissaa. Joten Anton etsii edelleen kotia. Se on kyllä kumma juttu, ettei kukaan tunnu olevan kiinnostunut siitä; se kun on aivan loistotyyppi. Oikea herrasmieskolli. Jos vain itselläni olisi aikaa huomioida näin montaa kissaa tasapuolisesti, pitäisin sen ehdottomasti itse. Jos joku etsii kissalaumaansa uutta tulokasta, niin käykää ihmeessä katsomassa Antonin "myynti-ilmoitus".

1981912.jpg

Eli tällaisia kuulumisia tällä kertaa; valtakunnassa kaikki hyvin.

Loppuun vielä kuva siltä ajalta, kun kaikki kissat olivat vielä paikalla (tosin Antonista näkyy vain häntä):

2129496.jpg