Niin se aika vaan menee, että viimeisin kirjoitus oli ensilumista, eikä valtavista lumimassoista ollut vielä tietoakaan! Etelä-Suomen ennätyslumisesta talvesta nautittiin (tiettyyn pisteeseen asti...) täällä meilläkin; jossain vaiheessa lunta alkoi olla takapihalla jo vähän liikaakin kiitos katoilta pudonneiden/pudotettujen lumien:

 

Verkotuskin alkoi venyä siihen nojaavien lumimassojen takia, eikä minulla ainakaan ollut voimia niitä lapioida syrjemmällekään. Pahimpia kohtia sulattelin sitten tulikuumalla vedellä.

No, vapuksi sulivat lumet, ja melkeinpä samantien alkoikin sitten KESÄ. Kuten kaikki tiedämme, lumisen talven vastapainoksi on saatu oikea kunnon hellekesä. Kuumimman helleaallon aikaan kissat olivat aika naatteja, ja etsivät viileyttä eri paikoista ja eri asennoista. Näillä kuvilla osallistummekin elokuun Kissakuvahaasteeseen, jonka aihe on kuuma:

Kuumimpina päivinä tarjosin lisänesteytystä lasista, ja Vienolle kyllä kelpasi!

Yleensä ehdoton suosikkipaikka, eli terassi, oli liian kuuma jopa varjopaikoiltaan; Vieno pakeni kuumutta muutaman kerran jopa sohvan alle. Öisin olikin sitten vuorossa hurjimmat yörallit sitten pentuaikojen! Onneksi välillä oli vähän vähemmän kuuma, ja kissat pääsivät nauttimaan kesäpäivistä uloskin:

Loppuun vielä muutama viikko sitten nappaamani kuva Millasta, jossa kuvakulma on jotenkin sellainen, että Milla näyttää aivan samalta kuin ainoassa pentukuvassa mikä minulla Millasta on (Milla pienenä):

Ei uskoisi, että kuvassa on jo 5-vuotias kissaneiti!