Ette ikinä usko mitä äiskä on nyt menny tekemään.. se on tuonu tänne kaks pentua!
Meidän valtakuntaan! Kysymättä meiltä!
Äiskä kyllä sanoo, että ne ei jää pysyvästi, ne vaan on täällä meidän luona sen aikaa kunnes niille löytyy oma koti. Ne on myös Tallinnasta, joten ehkä mun vähän täytyy hyväksyä ne, kun on samantapaset taustat.

Ne tuli tiistaina, ja ei me kyllä ihan vielä tulla toimeen. Tai ei me tapella eikä mitään, mutta ei me vielä kavereitakaan olla. Mä kyllä oon vähän yrittäny tehä tuttavuutta rohkeemman niistä kanssa, mutta se vaan sähisee mulle! Äiskä sanoo et sitä vaan pelottaa, ja ei se sähinä kyllä kovin vakuuttavalta kuulostakaan, mutta ei se silti kivaa oo, niin oon sit aina vaan lähteny pois.
Millalle ja sille toiselle kävi pieni törmäys kylppärin ovella, ja ne molemmat säikähti ihan kamalasti. Nyt Milla ei uskalla mennä enää kylppäriin, mutta tänään se kuitenkin jo uskalsi kurkistella kylppärin ovelta kun äiskä leikitti niitä pentuja siellä.
Niin, ei ne pennut katsokaas oo vielä uskaltautunu vallottaman koko kämppää, vaan ne majailee saunassa ja kylppärissä. Millaa vähän kismittää, koska saunahan on sen lempparipaikka, eikä se oikein siis uskalla mennä sinne. On ne pennut pari kertaa tehny tutkimusmatkoja olohuoneen puolelle, mutta kyllä meitä kaikkia vielä aika paljon jänskättää tää uus tilanne.

Tässä nyt olis sit pari kuvaa niistä:
749981.jpg

749982.jpg

Kattokaa ny sen riiviö-ilmettä!
749984.jpg

No, mut, onneks tää on vaan väliaikasta, ja eiköhän tää tilanne tästä normalisoidu parissa viikossa. Nythän on menny vasta pari päivää. Äiskä laitto feliway-haihduttimenkin taas seinään, siitäkin on varmasti apua. Sekä meille, että pennuille.