Meidän ympärillä sitten sattuu ja tapahtuu! Anton-kolliherra ja sen tyttöystävä Kisu on taas täällä meillä kylässä. Ette kyllä ikinä usko mitä kauheuksia nimittäin tapahtui. Jotkut teistä ehkä onkin lukenut viime viikolla, kun joissain pääkaupunkiseudun lehdissä oli uutinen siitä, kuinka koira oli sytyttänyt kerrostalossa tulipalon. No se tapahtui siellä missä Anton ja Kisu asuu! Niiden luona oli koira hoidossa, ja se oli saanut tassullaan hellan levyn päälle. Onneksi naapuri oli huomannut savua rappukäytävässä ja hälyttänyt palokunnan paikalle, niin että tapahtumasta selvittiin ilman, että kukaan loukkaantui. Pari keittiön kaappia kyllä paloi, samoin muun muassa leivänpaahdin, ja koko asuntoon täytyy tehdä pintaremontti savuvahinkojen takia. Meidän mami sitten evakuoi Antonin ja Kisun sieltä savun keskeltä tänne meille, ja ne on täällä siihen asti kunnes se asunto saadaan rempattua taas asumiskuntoon. Aika hurjaa vai mitä! Kyllä ne koirat sitten on uunoja; menee nyt laittamaan hellan päälle itsekseen. Oli varmaan ihan minuuteista kiinni, ettei käynyt pahemmin. Onneksi oli onnea mukana onnettomuudessa.

1306986.jpg

No nyt siis Anton ja Kisu on täällä, ja meillä on oikeastaan ihan kivaa nelistään. Ensimmäiset päivät Kisu murjotti kovasti ja oli ihan myrtsinä. Se murisi ja pörisi ihan koko ajan! Mutta nyt sekin on tottunut, ja me ollaan kaikki ihan kavruja jo keskenämme. Me syödään samoilta lautasilta, ja välillä leikitään yhdessä. Muutama päivä sitten otin Antonin kanssa yhteiset torkutkin, ja pesin samalla sen nassun.

Vienosta on kivaa kun on paljon riehukavereita. Antonin kanssa se leikkii joka päivä takaa-ajoleikkejä. Kisukin on välillä mukana, mutta minä kyllä tykkään enempi olla tarkkailijan roolissa. En oikein tykkää liian hurjista leikeistä. Tänään tosin otettiin pitkästä aikaa oikein kunnon painimatsia Vienon kanssa. Mami sai eilen viimein uuden kameran, ja sai napattua pari kuvaakin:

1306886.jpg1306888.jpg

Kisussa on jonkin verran samaa näköä kuin minussa, tässä on muutama kuva siitä:

1306874.jpg

1306883.jpg

Antonista olikin kuvia jo aikaisemmin, mutta laitetaan tasapuolisuuden nimissä pari uutta otosta myös meidän haaremin kollipojastakin:

1306879.jpg

Haha! Eikö olekin ihana kuva! No, laitetaan sitten vielä toinenkin, jos vaikka tämä olisi vähän parempi...

1306885.jpg

Lopuksi vielä vähän rauhallisempi uusi yhteiskuva meistä Vienon kanssa; ihan pakko oli tunkea samaan donitsipetiin nukkumaan!

1306876.jpg


Mutta tällaista tällä kertaa, toivottavasti tämä nyt tästä rauhoittuu ja ei enää satu mitään ikävää. Meillä vähän meni tuo Ystävänpäiväkin sivu suun kaiken hulinan keskellä, mutta nyt me toivotetaan oikein aurinkoisia kevätpäiviä kaikille ystäville!

t. Milla ja muut kisut!