Oikein Riemuisaa Uutta Vuotta 2008 kaikille!!

1248056.jpg

toivottavat Vieno ja Milla


Ollaan vähän myöhässä tän meidän uuden vuoden toivotuksen kanssa, eikä olla pitkään aikaan kirjoitettu mitään muutakaan tänne meidän blogiin, mutta sepä ei johdu kyllä ollenkaan meistä. Nimittäin aika tarkalleen tasan kuukausi sitten meidän äiskä täysin törkeästi, meitä asiasta konsultoimatta, pakkas kamansa, otti ja lähti. Häipy. Hylkäsi. Äiskä sano, että se oli tekemässä työharjottelua jossain Ess... Eps... Espanjassa. Me oltiin ihan sitä mieltä, että täysin turhaa, koska ihan hyvin se ton työnsä on tähänkin asti tehny. Nimittäin meidän palvelemisen. Ei se meidän mielestä olis mitään harjottelua tarttenu. Tosi outoa. Paree olla nyt entistä parempi palvelija sitten! No, mut pääasia on, että nyt se on tullut takasin, ja pahimpien traumojen hälvettyä kyetään taas päivittämään tätä blogiakin.

Ei se äiskä onneks meitä ihan heitteille jättäny, meille tuli tänne kotihoitaja siks aikaa, ja meillä oli ihan lokoset oltavat. Tosin voi olla, ettei se kotihoitaja ihan heti haluu uusiks tulla, koska mä saatoin ehkä hieman käyttäytyä tavallista riiviömäisemmin. Ei mua huvittanu totella, kun mulla oli äiskää ikävä.
Vierotusoireita. Ja oon kuullu huhuja, että äiskälläkin oli, että sekin oli siellä Espanjassa ekoina viikkoina aika riiviö, koska silläkin oli niin kamala ikävä meitä. Mutta mä vaan vähän yritin näyttää sille hoitajalle, et äiskän kissa määrää tässä talossa sillon, kun äiskä on poissa. Eikä se tajunnu. Ei millään. Joillekin sit vaan pitäis vääntää asiat rautalangasta. Eikä mulla ollu rautalankaa.

No ihan hyvin tää kuukausi kaiken kaikkiaan sujui, mutta ei tässä ollu vielä kaikki. Kolme viikkoa sitten äiskä unohtu kyllä hetkeks ihan kokonaan, nimittäin tää kotihoitaja lähti itekin reissuun, ja äiskän toinen kaveri tuli tuuraamaan - kahden kissan kanssa! Sillä on kaksi kissaa kotihoidossa etsimässä uutta kotia, niin ne tuli sitten kanssa tänne. Toinen niistä kissoista jäi tänne vähän pidemmäks aikaa senkin jälkeen kun tuuraaja lähti, koska se toinen kissa leikattiin, ja kun tää tänne jäänyt kolliherra on välillä aika kova riehumaan, niin annettiin sille potilaalle sit niinku rauhaa parannella sitä leikkaushaavaa. Itseasiassa Anton on täällä vieläkin, koska sen toisen kissan haava tulehtu, ja se sai vähän lisää topilasaikaa. Anton on onneks tosi rauhallinen herramiäs, niin me ollaan tultu kaikki kolme ihan hyvin juttuun keskenämme. Me nukutaan usein samassa sängyssä ja leikitäänkin yhdessä. Mutta aluks oli kyllä jännää, ku oli kaks ihan uutta kissaa taas talossa, ja toinen niistä vieläpä miäs!

Meistä olis taas ihanaa pitkästä aikaa osallistua ihan uusilla kuvilla kuvahaasteeseen, mut se ei nyt ihan heti onnistu, koska äiskältä ryöstettiin laukku siellä Espanjassa, ja sen mukana kamera. (Ni! Olis vaan jääny tänne meidän kanssa niin olis säästyny siltäkin!). Et täytyy nyt ootella, että se sais hankittua uuden kameran. Kiva olis kanssa ottaa tosta vierailevasta tähdestä kuvia ja näyttää teille minkänäkönen kolli täällä majailee, mut ei nyt sitten onnistu sekään.

No mut nyt kun äiskä on tullut takas, me yritetään taas vähän ahkerammin käydä täällä päivittelemässä meidän kuulumisia. Etenkin sitten, kun saadaan taas kuviakin. Moikka tältä erää, ja paljon terkkuja kaikille kissakamuille!